onsdag 3. februar 2016

BIDOS TIL HELE SKOLEN


     
    Innhold
-  151 Poteter
-  100 gullroter        
-  13 løk
-   18 KG Rein Kjøtt


FRA GOOGLE


Slik gjør du:
 1. Skjær kjøttet i terninger, og ha det i ei gryte. 
 2. Lag mel jevning ved å blande mel og ca. 3 dl av vannet (kaldt). Hell mel jevningen og resten av vannet over kjøttet. La det koke opp under omrøring for å unngå klumper i sausen.
 3. Skrell poteter og del dem i to. Skrell gulrøtter og kutt dem i tykke skiver. Hakk løken. Ha poteter og grønnsaker i gryta og kok til potetene er møre.
 4. Smak til med salt og pepper. Ønsker du en mørkere saus kan du tilsette noen dråper sukkerkulør.
 Server bidos med grovt, nybakt brød, smør og tyttebær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar